Senioren op de woningmarkt, de ontwikkelingen in kaart

lees online  |  afmelden
Kadaster
Terz@ke
15 januari 2020
Beste heer/mevrouw,
De babyboomers komen eraan. Het aantal 75-plussers met een eigen woning verdubbelt tussen nu en 2035. Een groep om rekening mee te houden dus. Bij het Kadaster brengen we de ontwikkelingen van senioren op de woningmarkt in beeld. Bijvoorbeeld door het publiceren van onderzoeken en het geven van een webinar. Interessant als u werkt bij een gemeente of provincie, als makelaar of medewerker bent bij een woningcoörporatie.
Lees alles over senioren op de woningmarkt
 
Benieuwd naar het werk van een landmeter?
 
Op de foto is te zien wat onze landmeters allemaal meenemen op pad naar klanten. Van jalonstok en pionnen tot snoeischaar en schep. Meer weten over het werk van een landmeter?Onze collega Sandra Moll vertelt wat er zo bijzonder is aan haar werk.
Lees het verhaal van Sandra
 
Energietransitie: welke data en kennis helpen gemeenten?
 
In 2021 moet elke gemeente haar Transitievisie Warmte klaar hebben. Welke gegevens en kennis zijn nodig voor een slimme aanpak? Werksessies van het Kadaster met 7 gemeenten brachten de informatiebehoefte voor energietransitie op lokaal niveau scherper in beeld.
Lees het hele artikel
 
Aanpak leegstand in Hoeksche Waard
 
Een tool met 3 kaartlagen van het Kadaster bood inzicht bij het aanpakken van leegstand in het winkelgebied. "Door te starten met feitelijke informatie, het monitoren en het waarborgen van gelijkwaardigheid in de gesprekken is een goede inbreng en betrokkenheid van alle partijen mogelijk." vertelt Sandra Suijkerbuijk, projectmanager van het Kadaster.
Meer over de gebruikte tool
 
Gebruiksaanwijzing van je woning
 
Woningeigenaren krijgen vanaf 2021 bij oplevering van een nieuwe woning of verbouwing een digitaal consumentendossier van de aannemer. Wat er in zo’n dossier moet staan is gedetailleerd beschreven, een soort gebruiksaanwijzing van je woning. Aan ons de taak te laten zien hoe alle informatie samenhangt met bestaande registraties en voorzieningen.
Lees over de uitdagingen van dit project
 
Onze vacatures
Zet jezelf op de kaart als demandmanager TBO
 
Ben jij de senior met mininaal 10 jaar ervaring in het regisseren van complexe ketens als contractmanager en/of leveranciersmanager bij meerdere (overheids)organisaties? Combineer je goede relaties met professionele zakelijkheid? Dan maken we graag kennis.

Ken jij iemand voor wie dit interessant is? Stuur deze mail dan gerust door! 
Solliciteer
 
Wat vindt u van deze nieuwsbrief?
of
 
Contact
088 - 183 22 00
Twitter @KadasterWebcare
Facebook @HetKadaster
Vragen of opmerkingen?
Onze klantenservice beantwoordt graag al uw vragen en opmerkingen.
Contactformulier
Afmelden       \       Gegevens wijzigen