Snippet lees online  |  afmelden
Kadaster
Terz@ke
31 januari 2019
Stijgende trend prijzen koopwoningen
Vergeleken met het dal in juni 2013 lagen de prijzen in december 2018 ruim 33% hoger. In mei 2018 was de prijsindex bestaande koopwoningen voor het eerst hoger dan het recordniveau in augustus 2008. Daarna zijn de prijzen tot december onafgebroken gestegen.
Lees het volledige bericht
 
Dorine Burmanje vertrekt bij het Kadaster
 
“Ik ben met hart en ziel verbonden aan het Kadaster.” Dorine Burmanje werkt al ruim 15 jaar bij onze organisatie en legt in de loop van het jaar haar functie als voorzitter van de raad van bestuur neer. 
Lees de bekendmaking
 
Nederland door de eeuwen heen
 
Op de website topotijdreis.nl  kunt u kosteloos ruim 200 jaar aan gedetailleerde kaarten van Nederland bekijken. U kunt inzoomen op een gebied en met behulp van een tijdlijn, de kaarten van de verschillende jaren bekijken. Sommige kaarten gaan terug tot 1815!
U krijgt zo een prachtig beeld hoe Nederland zich ontwikkeld heeft.
Lees het laatste nieuws over Topotijdreis.nl
 
Verduurzamen woningen. Welk plan werkt?
 
Welke plannen voor het duurzaam maken van woningen zijn haalbaar en hoe meet je of ze werken? Gegevens van het Kadaster helpen bij dit onderzoek. Het is een immense opgave en beleidsmakers voelen de verantwoordelijkheid. Het Kadaster bracht eind vorig jaar tijdens kennissessies partijen bij elkaar om van elkaar te leren.
Lees meer over deze bijeenkomsten
 
Meer diversiteit op onze werkvloer
 
We willen ons serieus inzetten voor meer diversiteit op de werkvloer. Met de campagne Diversiteit op de kaart, maakten we dit buiten onze organisatie bekend. Ook tekenden we de Charter Diversiteit.
Naar het nieuwsbericht
 
Contact
088 - 183 22 00
Twitter @KadasterWebcare
Facebook @HetKadaster
Vragen of opmerkingen?
Onze klantenservice beantwoordt ze graag.
Contactformulier
Afmelden       \       Gegevens wijzigen