lees online  |  afmelden
Kadaster
Terz@ke
Nieuwsbrief van het Kadaster - mei 2018
Ontheemd, een film over landrechten
In ons land zijn landrechten goed geregeld. Elk stukje grond wordt letterlijk in kaart gebracht en onteigening verloopt volgens wettelijke procedures. Hoe anders is dat in landen als Colombia en Nepal. De film ‘Ontheemd’ laat zien dat oorlog en natuurrampen niet alleen bedreigend zijn, maar ook kansen bieden.
Lees meer
 
Minder woningen verkocht in maart
 
In maart 2018 registreerde het Kadaster 19.976 verkochte woningen. Dit is een daling van 7,7% ten opzichte van maart 2017 (21.648).
Bekijk actuele vastgoedcijfers
 
Gezocht: 5 ambitieuze trainees
Wij zoeken: 5 ambitieuze trainees! In ons Traineeship staan eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal. Interesse? Trainees Emma, Peter, Niki, Nick en Martijn vertellen je graag meer tijdens een Meet & Greet.
Meer over vacature traineeship
 
Prijs koopwoningen stijgt met 8,6% in maart
 
Bestaande koopwoningen waren in maart van dit jaar 8,6 procent duurder dan in dezelfde maand vorig jaar. In vergelijking met januari en februari van dit jaar is de prijsstijging in maart iets afgenomen. Dit blijkt uit de prijsindexcijfers van het CBS en het Kadaster.
Meer over de prijsstijging
 
Stedelijke kavelruil als aanpak voor gebiedsontwikkeling
 
Samen met het ministerie van BZK hebben we de doelstelling om stedelijke kavelruil onder de aandacht te brengen. Hans Tijl, directeur Ruimtelijke Ordening van het ministerie van BZK, leidde met een vlammend betoog het congres ‘Stedelijke kavelruil in de praktijk’ in.
Lees het hele nieuwsbericht
 
Contact
088 - 183 22 00
Twitter @KadasterWebcare
Facebook @HetKadaster
Vragen of opmerkingen?
Onze klantenservice beantwoordt graag al uw vragen en opmerkingen.
Contactformulier
Afmelden       \       Gegevens wijzigen